کاسنی

نام گیاه دارویی :

کاسنی

نام انگیسی گیاه دارویی :

Chicory

نام علمی گیاه دارویی :

Cichorium intybus

خاستگاه گیاه دارویی :

اروپای مرکزی، غرب آسیا و شمال آفریقا

طبع گیاه دارویی :

سرد و تر (بلغمی)

اثرگذاری گیاه دارویی :

پیشگیری از سرطان, دستگاه گوارش, دفع سموم, سرشار از آنتی اکسیدان, قلب و عروق, کبد, کنترل دیابت

خواص گیاه دارویی :

بهبود هضم غذا, پیشگیری از سرطان, پیشگیری از سکته قلبی و مغزی, تصفیه کننده کبد, درمان کبد چرب, درمان یبوست, سرشار از آنتی اکسیدان, سم زدایی, کاهش چربی و کلسترول, کاهش فشار خون, کاهش قند خون, کنترل دیابت

کاسنی

کاسنی گیاهی پایا با برگ ‌های آبی یا ارغوانی رنگ است که دارای خواص دارویی و درمانی فوق ‌العاده‌ ای است.

اغلب قسمت ‌های گیاه کاسنی جهت خواص درمانی مورد استفاده قرار می ‌گیرد. برگ ‌های کاسنی را می ‌توان مانند کرفس به شکل خام در انواع سالاد مصرف کرد.

blank

ریشه‌ ها و جوانه‌ های کاسنی نیز جوشانده و مورد استفاده قرار می ‌گیرند. از ادویه کاسنی نیز می ‌توان جهت طعم دادن به انواع غذاها و نوشیدنی ‌ها استفاده کرد.

در طب سنتی از این گیاه به عنوان ادرارآور، ضد درد، تب بر، تقویت کننده معده، تصفیه کننده خون، ملین، صفرا بر و تصفیه کننده کبد استفاده می ‌شود.

همچنین این ماده چربی خون را کاهش می‌ دهد و مسمومیت کبدی را از بین می ‌برد. این گیاه همچنین محرک صفرا است و به عمل هضم کمک می ‌کند.

 همچنین، حاوی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان است که در کاهش التهاب بدن و پیشگیری از بروز سرطان مؤثر واقع می‌ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست