پودر عسل

پودر عسل چیست؟

پودر عسل همان عسل معمولی است که آب آن گرفته‌شده و به شکل پودر درآمده است.

پودر عسل معمولاً تنها ۲ درصد از مایع عسل را در خود دارد و ۹۸ درصد مایع عسل گرفته می‌شود.

ازآنجایی‌که آب عسل در این فرآیند گرفته می‌شود، پودر عسل دارای ماندگاری بیشتری است و برای استفاده در دستورهای آشپزی مختلف کاربردی‌تر می‌باشد.

پودر عسل

عسل دارای غلظت فراوان است و به همین دلیل حالت چسبندگی آن بسیار زیاد است درنتیجه برای راحت‌تر شدن کار به خشک‌کردن عسل و تبدیل آن به پودر پرداختند اما باید گفت در پودر عسل هیچ‌گونه ماده‌ شیمیایی موجود نمی‌باشد و خود عسل طبیعی است.

پودر عسل در کارخانه‌های شکلات‌سازی، بستنی، لوازم‌آرایشی و … نیز کاربرد دارد.

اغلب مردم از پودر عسل به‌ عنوان یک طعم‌ دهنده برای غلات صبحانه، سالاد میوه، نان، کیک و دسرهای مختلف استفاده می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست