blank

پودر عسل

پودر عسل چیست؟

پودر عسل همان عسل معمولی است که آب آن گرفته‌شده و به شکل پودر درآمده است.

پودر عسل معمولاً تنها ۲ درصد از مایع عسل را در خود دارد و ۹۸ درصد مایع عسل گرفته می‌شود.

ازآنجایی‌که آب عسل در این فرآیند گرفته می‌شود، پودر عسل دارای ماندگاری بیشتری است و برای استفاده در دستورهای آشپزی مختلف کاربردی‌تر می‌باشد.

پودر عسل

عسل دارای غلظت فراوان است و به همین دلیل حالت چسبندگی آن بسیار زیاد است درنتیجه برای راحت‌تر شدن کار به خشک‌کردن عسل و تبدیل آن به پودر پرداختند اما باید گفت در پودر عسل هیچ‌گونه ماده‌ شیمیایی موجود نمی‌باشد و خود عسل طبیعی است.

blank

پودر عسل در کارخانه‌های شکلات‌سازی، بستنی، لوازم‌آرایشی و … نیز کاربرد دارد.

اغلب مردم از پودر عسل به‌ عنوان یک طعم‌ دهنده برای غلات صبحانه، سالاد میوه، نان، کیک و دسرهای مختلف استفاده می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید